Απολυμάνσεις Εύβοια

Απολυμάνσεις Εύβοια – Η Alpha Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις αναλαμβάνει εδώ και δέκα χρόνια παρέχει υπηρεσίες σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους σε όλη την Αττική.

 • Απολυμάνσεις Σπιτιών Εύβοια
 • Απολυμάνσεις Καταστημάτων Εύβοια
 • Απολυμάνσεις Εργοστασιών Εύβοια
 • Απολύμανσεις μυρμηγκιών Εύβοια
 • Εξολόθρευση ποντικιών Εύβοια
 • Απολυμάνσεις Κατσαρίδων Εύβοια

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή της Εύβοιας .

 

Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Απολυμάνσεις Εξάρχεια απολαμβάνουν τις υπηρεσίες μας.

 

Με την πληθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Άλλες Περιοχές Εξυπηρέτησης

 • Απολυμάνσεις Πειραιάς
 • Απολυμάνσεις Αθήνα
 • Απολυμάνσεις Ασπρόπυργος
 • Απολυμάνσεις Αχαρνές
 • Απολυμάνσεις Μεταμόρφωση

Απολυμάνσεις, απεντομώσεις, Πιστοποιητικά και εφαρμογές.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας μας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των απολυμάνσεων.

Απολυμάνσεις Εύβοια

Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη
Με τον ορισμό “απολύμανση” οι ειδικοί κατανοούν τη στοχευόμενη μείωση των παθογόνων μικροβίων με την χρήση χημικών ουσιών. Μία χημική ουσία ονομάζεται “απολυμαντικό” μόνο όταν τα μικρόβια μέσω του απολυμαντικού μειώνονται κατά 5 λογαριθμικές μονάδες . Μπορούμε επίσης να πούμε ότι “απολύμανση” είναι η μείωση των υπαρχόντων μικροβίων κατά 99,999%.
Κατσαριδες
91%
Μυρμηγκια
94%
Κοριοί
99%
Η αντιμετώπιση κοριών, κατσαρίδων, μυρμηγκιών κ.α. γίνεται χρησιμοποιώντας επαγγελματικά και ασφαλή προϊόντα σύμφωνα με τις κρατικές προδιαγραφές του Υπουργείου Ανάπτυξης και τροφίμων. Έτσι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την υγεία παιδιών και των ενηλίκων . Αποτελεί ανάγκη να γίνονται απολυμάνσεις σε χώρους και σημεία εστίασης πολλών ατόμων (σχολεία, μέσα μαζικής μεταφοράς, κ.α.). Η εταιρεία μας ανάλογα με το είδος και τη δραστηριότητα της επιχείρησης σας θα επιλέξουν το ανάλογο σκεύασμα και θα σας προτείνουν το κατάλληλο πρόγραμμα αντιμετώπισης περισσότερα…
Το μυρμήγκι είναι κοινωνικό έντομο της οικογένειας Formicidae και μαζί με τις σφήκες και τις μέλισσες, αποτελούν την τάξη Υμενόπτερα. Όσο καλά και αν σφραγίζουμε  τα τρόφιμα, τα μυρμήγκια πάντα βρίσκουν το δρόμο τους μέσα από μικροσκοπικές χαραμάδες και τρύπες στους τοίχους. Ακόμα και όταν θεωρούμε πως τα ξεφορτωθήκαμε μια μικρή απροσεξία μπορεί να μετατρέψει τους ανεπιθύμητους επισκέπτες σε μόνιμους κατοίκους του σπιτιού.  Η εταιρίας μας εξασφαλίζει άριστα αποτελέσματα  σε περιπτώσεις σοβαρών προσβολών όπως όταν έχουν κάνει φωλιές  στους εσωτερικούς χώρους, στα πατώματα ή στους τοίχους. Προκειμένου να απαλλαγείτε από τα μυρμήγκια  εφαρμόζουμε απεντομώσεις με υπολειμματικούς ψεκασμούς κάνοντας χρήση εντομοκτόνων υγειονομικής σημασίας, τοποθετώντας  gel και απωθητικές ουσίες όπου είναι απαραίτητο.
Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη