Απολυμάνσεις Ηράκλειο

Απολυμάνσεις Ηράκλειο – Η Alpha Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις αναλαμβάνει εδώ και δέκα χρόνια παρέχει υπηρεσίες σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους σε όλη την Αττική.

 • Απολυμάνσεις Σπιτιών Ηράκλειο
 • Απολυμάνσεις Καταστημάτων Ηράκλειο
 • Απολυμάνσεις Εργοστασιών Ηράκλειο
 • Απολύμανσεις μυρμηγκιών Ηράακλειο
 • Εξολόθρευση ποντικιών Ηράκλειο
 • Απολυμάνσεις Κατσαρίδων Ηράκλειο

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή του Ηρακλείου .

 

Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Απολυμάνσεις Ηλιούπολη απολαμβάνουν τις υπηρεσίες μας.

 

Με την πληθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Άλλες Περιοχές Εξυπηρέτησης

 • Απολυμάνσεις Πειραιάς
 • Απολυμάνσεις Αθήνα
 • Απολυμάνσεις Ασπρόπυργος
 • Απολυμάνσεις Αχαρνές
 • Απολυμάνσεις Μεταμόρφωση

Απολυμάνσεις, απεντομώσεις, Πιστοποιητικά και εφαρμογές.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας μας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των απολυμάνσεων.

Απολυμάνσεις Ηράκλειο

Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη
Με τον ορισμό “απολύμανση” οι ειδικοί κατανοούν τη στοχευόμενη μείωση των παθογόνων μικροβίων με την χρήση χημικών ουσιών. Μία χημική ουσία ονομάζεται “απολυμαντικό” μόνο όταν τα μικρόβια μέσω του απολυμαντικού μειώνονται κατά 5 λογαριθμικές μονάδες (για τους ιούς κατά 4 λογαριθμικές μονάδες). Μπορούμε επίσης να πούμε ότι “απολύμανση” είναι η μείωση των υπαρχόντων μικροβίων κατά 99,999% (για τους ιούς κατά 99,99%).
Κατσαριδες
91%
Μυρμηγκια
94%
Κοριοί
99%
Η αντιμετώπιση κοριών, κατσαρίδων, μυρμηγκιών κ.α. γίνεται χρησιμοποιώντας επαγγελματικά και ασφαλή προϊόντα σύμφωνα με τις κρατικές προδιαγραφές του Υπουργείου Ανάπτυξης και τροφίμων. Έτσι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την υγεία παιδιών, ενηλίκων και κατοικίδιων ζώων. Αποτελεί επιτακτική ανάγκη να γίνονται απολυμάνσεις σε χώρους και σημεία εστίασης πολλών ατόμων (σχολεία, μέσα μαζικής μεταφοράς, κ.α.). Οι Απολυμάνσεις Αγία Βαρβάρα ανάλογα με το είδος και τη δραστηριότητα της επιχείρησης σας θα επιλέξουν το ανάλογο σκεύασμα και θα σας προτείνουν το κατάλληλο πρόγραμμα αντιμετώπισης περισσότερα…
Το μυρμήγκι είναι κοινωνικό έντομο της οικογένειας Formicidae και μαζί με τις σφήκες και τις μέλισσες, αποτελούν την τάξη Υμενόπτερα. Όσο καλά και αν σφραγίζουμε  τα τρόφιμα, τα μυρμήγκια πάντα βρίσκουν το δρόμο τους μέσα από  τους τοίχους. Ακόμα και όταν θεωρούμε πως τα ξεφορτωθήκαμε μια μικρή απροσεξία μπορεί να μετατρέψει τους ανεπιθύμητους επισκέπτες σε μόνιμους κατοίκους του σπιτιού. Επιπλέον η εταιρίας μας εξασφαλίζει άριστα αποτελέσματα και σε περιπτώσεις σοβαρών προσβολών όπως όταν έχουν κάνει φωλιές και έχουν δημιουργήσει διόδους στους εσωτερικούς χώρους, στα πατώματα ή στους τοίχους. Προκειμένου να απαλλαγείτε από τα μυρμήγκια  εφαρμόζουμε απεντομώσεις με υπολειμματικούς ψεκασμούς κάνοντας χρήση εντομοκτόνων υγειονομικής σημασίας, τοποθετεί μη τοξικά gel και απωθητικές ουσίες όπου είναι απαραίτητο.
Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη